UREJANJE VRHA STOLA

Preteklo nedeljo, 27. junija se je manjša skupina planincev odpravila na vrh Stola z načrtom dokončati začeto delo izpred slabega meseca dni. Takrat je bilo storjenega večino dela, saj so udeleženi planinci razžagali stare antene, postavili novo klopco in “skrinjo” z vpisno knjigo, podrli staro leseno lopo in lesene ostanke zažgali,…

Tokratni udeleženci so tako imeli nalogo “zakriti” požarišče na vrhu Stola in odnesti oz. odpeljati v dolino vse preostale kovinske in druge za izgled moteče elemente, ki so včasih tvorili elemente bodisi zgoraj omenjene lesene lope bodisi antenskega sistema.

Delo je bilo precej težavno, toda s sodelovanjem in pozitivno energijo so udeleženci delo hitro in v brez večjih težav opravili!

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

About PD Kobarid

Ustanovitelji društva so v svoj program zapisali, da bodo gojili ljubezen do planin, do zdravega športa planinarjenja. Posebno skrb bodo posvečali mladini. Vidno mesto bodo zavzemale skrb za planinska pota, gorska reševalna služba in zgraditev planinskih zavetišč. (Likar, 2002, Planinsko društvo Kobarid)

Posted on 06/07/2010, in Brez kategorije. Bookmark the permalink. Komentiraj.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s