13. PLANINSKI TABOR ZA MLADE PLANINCE ZAVRŠNICA

Od 3. julija do 10. julija 2010

Planinstvo je ena izmed oblik rekreacije in tudi vzgoje, ki postaja v zadnjih letih vse bolj popularno. V Sloveniji veliko otrok in mladine preživlja prosti čas in počitnice na raznih taborih. Za nekaj dni postanejo planinski domovi njihova začasna bivališča in okoliški gorski svet njihovo igrišče. Gorništvo jim nudi naštete izzive in v polni meri razvija otrokovo željo po spoznavanju, raziskovanju in odkrivanju zakonitosti narave. Prvi koraki v naravi so najlepši tudi zato, ker je še vse tako novo in zanimivo.

Bliža se poletje in z njim čas počitnic. Dovolite nam, da približamo vašim otrokom skrivnosti in lepote narave v gorskem svetu.


KDO:

Osnovnošolci do 9. razreda.

KJE:

V šotorih v dolini Završnice pri Žirovnici

KDAJ:

Od 3. julija do 10. julija 2010

ODHOD:

Sobota, 3. julija 2010, izpred železniške postaje Most na Soči (točna ura odhoda bo znana naknadno). Otroke boste zadnji dan tabora prišli iskat na železniško postajo Most na Soči. Več informacij bomo prijavljenim sporočili naknadno po pošti.
CENA:

Cena 8 dnevnega taborjenja je za enega otroka 125 EUR. Za družine, kjer se prijavita dva ali več otrok pa je cena za drugega otroka 100 EUR, za tretjega pa 60 EUR. V primeru, da otroka odjavite štirinajst dni ali manj pred odhodom, vam zaradi stroškov vrnemo le 50 % vplačanega zneska, razen v primeru odjave zaradi bolezni otroka (v tem primeru priložite zdravniško potrdilo).

V ceno so vključeni: stroški popolne oskrbe (zajtrk, kosilo, večerja, malica, prenočišče), nezgodno zavarovanje vseh udeležencev tabora, turistična taksa, prevoz in stroški izvedbe programa.

Dodatne informacije dobite na tel. številki: 041953511 (Bojana).

By PD Kobarid

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s