RAZPIS – XI. ZIMOVANJE MLADIH PLANINCEV V KOČI NA PLANINI KUHINJA (20. – 22. februar 2015)

Zimovanje Koča na planini Kuhinja

KDO: osnovnošolci od 1. do 9. razreda

KJE: v koči PD Kobarid na Planini Kuhinja

KDAJ: od 20. do 22. februarja 2015

ZBOR: petek, 20. februar 2015, v koči na planini Kuhinja ob 17.00

ZAKLJUČEK: nedelja, 22. februar 2015, otroke pridite iskat ob 15.00 v kočo

VSEBINA: Odkrivali bomo kaj vse se skriva v okolici naše koče, se veliko igrali in peli, spoznavali različne planinske vsebine in se ob vsem tem neizmerno zabavali.

CENA: Cena zimovanja je 35 € (poravnate v koči na dan prihoda). V ceno so vključeni stroški popolne oskrbe (zajtrk, kosilo, večerja, malica, prenočišče), nezgodno zavarovanje vseh udeležencev in stroški izvedbe programa.

Vsi otroci morajo imeti poravnano tudi članarino PD Kobarid za leto 2015. Poravnate jo že pred zimovanjem v Baru pri Gotarju ali v trgovini Sportland v Kobaridu. Cena znamkice za osnovnošolce je 4€ (podrobneje in družinske ugodnosti na https://pdkobarid.com/o-drustvu/clanarina-2/).

PRIJAVE: Otroka lahko prijavite do petka, 13. 2. 2015 oz. do zapolnitve mest preko elektronskega naslova mokobarid@gmail.com ali telefonske številke 041 695 341 (Nežka).

Ob prijavi je potrebno navesti: ime in priimek ter datum rojstva otroka in elektronski naslov, na katerega vam bomo pošiljali nadaljnja obvestila v zvezi z zimovanjem. Izpolnjeno prijavnico, ki je priložena temu razpisu, pa prinesite s seboj na zimovanje!

Seznam planinske opreme, ki jo bodo otroci potrebovali in morebitne ostale informacije, boste prijavljeni udeleženci dobili naknadno po elektronski pošti na naslov, ki ga boste navedli ob prijavi.

Dodatne informacije lahko dobite na tel. številki 031 475 558 (Demi) ali 041 695 341 (Nežka) po 18. uri ali preko elektronskega naslova mokobarid@gmail.com.

PROSIMO VAS, DA SE ROKA ZA PRIJAVO DRŽITE!
By PD Kobarid

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s