Svečano listino PZS Slovenije je prejel tudi naš član Zdravko Likar!

V soboto, 1.decembra 2012 je v družbenem domu v Prevaljah potekala svečana podelitev
najvišjih priznanj Planinske zveze Slovenije za leto 2012. Najvišja priznanja PZS so tista pozornost in edina nagrada, ki jo lahko podeli planinska organizacija svojim najzvestejšim, najboljšim in najuspešnejšim članom za dolgoletno, prostovoljno delo na različnih področjih raznolike planinske dejavnosti. 04 Svečana podelitev najvišjih priznanj PZS 01 12 2012 Prejemnikov priznanj je bilo dvanajst iz raznih planinskih društev Slovenije. Kot je že v naslovu povedano, je med dobitniki priznanj tudi naš Zdravko.

Na koncu se je Zdravko zahvalil v imenu vseh prejemnikov najvišjih priznanj PZS. Med drugim je s spoštovanjem pravil o slovenskem planinskem društvu v Italiji, o Planinski družini Benečije, ki s planinstvom budi tudi narodno zavest. Ob koncu je zaključil z besedami:” Prve ljubezni ne pozabiš nikoli. In ko te gore enkrat omrežijo, te ne izpustijo iz svojega objema nikoli več. V imenu vseh prejemnikov najvišjih priznanj se zahvaljujem, da ste opazili naše delo in nas počastili s priznanji. Vsem želim srečno in varen korak v gore-tja, kamor spadamo.”

Zdravko, vsi planinci, Upravni odbor PD in vsi ki te poznamo, ti iskreno čestitamo ob prejemu tako velikega, najvišjega planinskega priznanja.

Igor Baloh

By PD Kobarid

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s